Jövőre folytatódik a hagyomány, és útjára indul a 478-as Játékbörze is!
2021. december 01. írta: Földesi Gergely

Jövőre folytatódik a hagyomány, és útjára indul a 478-as Játékbörze is!

Itt vannak a 2022. I. félévre vonatkozó időpontok!

jatekborze_vasutmodell_szemle.jpg

Kedves Olvasóink!

Oldalunk már évek óta partnere a budapesti 478-as Vasútmodell Börzének.
Ahogy arról nemrég beszámoltunk 2021. november 27-n - a vasútmodell börze időpontjában - egy nagyszabású, kiterjesztett kínálatú modell-, makett- és játékbörze fogadta a látogatókat a Fővárosi Művelődési Házban.
Bende Imre - az esemény Szervezője - tájékoztatta portálunkat is, hogy a rendezvényt hatalmas érdeklődés övezte, az árusok minden asztalt elfoglaltak, a látogatók száma pedig túllépte a 600 főt! A Szervezők külön köszönetüket fejezik ki, mind az árusoknak, mind a látogatóknak a nagy érdeklődésért.
Ennek okán a jövő évtől - a régi hagyomány mellett - 2 havonta egy alkalommal megrendezésre kerül a 478-as Játékbörze! A Szervezők nem titkolt célja, hogy ezzel egy új hagyományt hozzanak létre.

A börzék helyszíne:
TEMI Fővárosi Művelődési Ház (FMH) (H-1119 Budapest, Fehérvári út 47.)
Nyitás (látogatók részére): 09:00
Zárás: 12:00

A helyszín tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a Fehérvári úton közlekedő villamosjáratokkal (17, 19, 41, 47, 48, 56), melyekről a Csonka János tér megállónál kell leszállni, valamint a 4-es metróval és 4-es villamossal, melyekkel az Újbuda Központ M megállóig kell utazni. Innen helyszín 5 perc sétával vagy a Fehérvári úton közlekedő villamosokkal megközelíthető!

A Játékbörze alkalmakra - a vasútmodell árusokon túl - várják játék (pl. LEGO, plüssök, babák, stb.), makett (pl. épületek, repülők, hajók, autó, stb.) és modell (pl. vasút, autó, hajó, stb.) árusok jelentkezését is!
A Szervezők - a magáneladókon túl - örömmel fogadják boltok, gyártók jelentkezését is!

Asztalt foglalni minden esetben az adott börze napját megelőző hétfőtől lehet a foglalas@vasutmodellborze.hu e-mail címen. A foglalás akkor minősül elfogadottnak, ha azt a Szervezők írásban visszaigazolják!
Az árusok a rájuk vonatkozó részletes tudnivalókat a https://vasutmodellborze.hu/arusitoknak/ weboldalon találják meg!

2022. I. félvére a következő időpontok vannak betervezve, a játékbörzéket külön jelöltük:

2022. január 8.
2022. január 22. (Játékbörze)
2022. február 12.
2022. február 26.
2022. március 12. (Játékbörze)
2022. március 26.
2022. április 9.
2022. április 23.
2022. május 14. (Játékbörze)
2022. május 28.
2022. június 11.
2022. június 25.

Az eseményekre a látogatók részére a belépés díjtalan!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Szervezők - a járványhelyzet okán - az időpontok módosítására, teljes, vagy részleges törlésére fenntartják maguknak a jogot, továbbá a börze területén az aktuálisan a helyszínre előírt járványügyi rendelkezések betartása kötelező!

További részletékért keressék fel https://vasutmodellborze.hu/ weboldalt, illetve kövessék portálunkat a facebook-on - amit az alábbi logóra kattintva érhetnek el - ahol a börzékkel kapcsolatos aktualitásokról rendszeresen beszámolunk!

facebook_logo.jpg

Szöveg: Földesi Gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://vasutmodell-szemle.blog.hu/api/trackback/id/tr8316770364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása