Ha hétvége, akkor Börze...
2021. május 14. írta: Földesi Gergely

Ha hétvége, akkor Börze...

...avagy újranyit a 478-as Vasútmodell Börze

Cikkünk utolsó módosításának dátuma: 2021. július 21.

Kedves Olvasóink!

Bende Imre barátunk - a budapesti börze szervezője - nemrégiben adott hírt róla, hogy a járványhelyzet jobbra fordulása ismét lehetővé teszi a börzék megtartását, így 2021. május 15-n (szombaton) a Fehérvári úti vasútmodell börze újraindul.
A sok elmaradt alkalomra való tekintettel ebben az évben a szokásos nyári szünet is elmarad, így Imre és csapata a nyár folyamán is minden hónap 2. és 4. szombatján várni fogja a börzézni vágyókat 9 és 12 óra között a Fővárosi Művelődési Házban (H-1119 Budapest, Fehérvári út 47.), amennyiben azt a járványhelyzet lehetővé teszi. (Figyelem! Egy helyen a rend csúszik és július 24. és augusztus 14. között 3 hét különbség lesz!)

Az év végéig a következő (tervezett) alkalmak vannak terveben budapesti helyszínen:
2021. július 24. (szombat)
2021. augusztus 14. (szombat)
2021. augusztus 28. (szombat)
2021. szeptember 11. (szombat)
2021. szeptember 25. (szombat)
2021. október 9. (szombat)
(Figyelem! A börze október 23-n elmarad, helyette 30-n kerül megtartásra a rendezvény!)
2021. október 30. (szombat)
2021. november 13. (szombat)
2021. november 27. (szombat)
(Figyelem! December folyamán a börzék Vasárnap kerülnek megtartásra!)
2021. december 5. (vasárnap)
2021. december 12. (vasárnap)
2021. december 19. (vasárnap)
(Figyelem! Januártól a börzék ismét szombati napra kerülnek vissza!)
2022. január 8. (szombat)

A budapesti börzék látogatása egyelőre továbbra is ingyenes!
A vidéki börzék esetében jelképes belépődíj lesz, ezek időpontjairól folyamatosan tájékoztatunk Titeket, ahogy mi is megkapjuk az erre vonatkozó adatszolgáltatást! (Erre vonatkozóan szándék van a Szervezőkben, pontos időpontok és helyszínek egyelőre nincsenek, ezekről később adunk tájékoztatást!)

A fenti időpontok tervezett időpontok. A Szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy a járványhelyzet kedvezőtlen változása, vagy egy esetleges 4. hullám megjelenése esetén az időpontokat részben vagy egészben töröljék, módosítsák, vagy korlátozó intézkedéseket vezessenek be az érvényben lévő hatósági előírásoknak megfelelően.

A Szervezők megkérnek mindenkit, hogy a saját és mások egészségének védelme érdekében tartsák be az aktuálisan érvényes országos, valamint a börze aktuális helyszínén előírt járványügyi előírásokat!

A Fővárosi Művelődési Ház (FMH) és a Szervezők a hatósági előírások enyhülése alapján a következő járványügyi szabályokat vezetik és tartatják be a börzére vonatkozóan:
- A Börze a 2021. július 10.-i alkalomtól visszavonásig VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY (IMMUNITY CERTIFICATE) NÉLKÜL látogatható.
- A maszk viselése a börze területén nem kötelező, azonban hordása - mivel zárt térről van szó - ajánlott!
- Kézfertőtlenítési lehetőség a Művelődési Ház bejáratánál közvetlenül van!

A vitás helyzetek elkerülése érdekében fontos megemlíteni, hogy a járványhelyzet kedvezőtlen változása esetén a Művelődési Ház, valamint a Szervezők fenntartják maguknak a jogot arra, hogy szigorító intézkedéseket vezessenek be, melyektől az aktuális járványügyi hatósági előírások függvényében esetlegesen nem áll módjukban eltérni!

A cikkünkben szereplő információkat igyekszünk szükség esetén frissíteni, amennyiben a Szervezők azokat továbbra is eljuttatják hozzánk!
A legfrissebb információkért látogassatok el a börze internetes oldalára, valamint kövessétek a Vasútmodell Szemle facebook oldalát - amit az alábbi logóra kattintva érhettek el - ahol az esetleges frissítéseket, változásokat külön poszt formájában is közzétesszük a szakmai cikkek között.

facebook_logo.jpg

 

Szöveg: Földesi Gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://vasutmodell-szemle.blog.hu/api/trackback/id/tr1316559522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása