Nyárbúcsúztató börze meglepetéssel!
2021. augusztus 22. írta: Földesi Gergely

Nyárbúcsúztató börze meglepetéssel!

Kedves Olvasóink!

Mostani közérdekű közleményünk kezdjük rendhagyó módon Móra Ferenc híres versének bevezetősoraival:

Vége van a nyárnak,
hűvös szelek járnak,
nagy bánata van a
cinegemadárnak.

De biz nem ám a börze
derék táborának,
'kikre jövő szombaton,
a tombola izgalmai várnak!

Bende Imre barátunknak, a 478-as Börze szervezőjének hírét tesszük most közzé, ugyanis jövő hét szombaton (augusztus 28-n) nyárbúcsúztató börzére kerül sor a Fehérvári úti helyszínen 9 és 12 óra között, melynek kerétben meglepetésként 1 db 5000 Ft értékű nyereményutalványt sorsolnak ki a szervezők 11 órakor.

A tombolán való részvétel egyetlen feltétele, hogy a helyszínen Imrétől kérjetek tombolajegyet a belépéskor, illetve 11 órakor legyetek jelen a sorsoláson!
Az utalvány felhasználható a Börze bármely árusánál vásárláskor!

A rendezvéní természetesen csak a nyártól búcsúzik ezzel a gesztussal, az alkalmak szeptembertől tovább folytatódnak. Az aktuálisan érvényes belépési és járványügyi szabályokat, valamint az év végéig tervezett időpontokat ide kattinva találhatjátok meg folyamatosan frissülő, aktualizálódó cikkünkben!
A folyamatosan változó helyzetben az a Szervezők kérése, hogy mindig tájékozódjatok a látogatás előtt, mert a belépés feltételei, és az időpontok is változhatnak az aktuális járványügyi állapotoknak, hatósági előírásoknak megfelelően.

Üdvözlettel:
A Szervezők nevében a Vasútmodell Szemle szerkesztői

A bejegyzés trackback címe:

https://vasutmodell-szemle.blog.hu/api/trackback/id/tr3416667096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása