Újranyit a 478-as vasútmodell börze
2020. június 27. írta: Földesi Gergely

Újranyit a 478-as vasútmodell börze

szemle_borze.png

Cikkünk utolsó módosításának dátuma: 2020. november 9.

Kedves Olvasóink!

Bende Imre barátunk - a budapesti börze szervezője - nemrégiben adott hírt róla, hogy a járványhelyzet lencsengésével egy időben megszüntetett veszélyhelyzet ismét lehetővé teszi a börzék megtartását, így 2020. július 4-n (szombaton) a Fehérvári úti vasútmodell börze újraindul.
A sok elmaradt alkalomra való tekintettel ebben az évben a szokásos nyári szünet is elmarad, így Imre és csapata a nyár folyamán is - egy kivétellel - minden szombaton várni fogja a börzézni vágyókat 9 és 12 óra között a Fővárosi Művelődési Házban (H-1119 Budapest, Fehérvári út 47.).

Az év végéig a következő tervezett alkalmak lesznek a budapesti helyszínen:

FIGYELEM!
A börze a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet "a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről" alapján 2020. november 11-től a rendelet érvénybenmaradásáig biztosan szünetel.
A folytatást illetően portálunk azonnal tájékoztatást ad a Szervezők tájékoztatása alapján, amennyiben ebben változás állna be a javuló járványhelyzetnek köszönhetően.
A Szervezőkkel együtt addig is kérjük türelmeteket!

A budapesti börzék látogatása továbbra is ingyenes!
A vidéki börzék esetében jelképes belépődíj van, ezek időpontjairól folyamatosan tájékoztatunk Titeket, ahogy mi is megkapjuk az erre vonatkozó adatszolgáltatást!

A fenti időpontok tervezett időpontok. A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy a járványhelyzet kedvezőtlen változása, vagy egy esetleges 2. hullám megjelenése esetén az időpontokat részben vagy egészben töröljék, módosítsák, vagy korlátozó intézkedéseket vezessenek be az érvényben lévő hatósági előírásoknak megfelelően.

A szervezők megkérnek mindenkit, hogy a saját és mások egészségének védelme érdekében tartsák be az aktuálisan érvényes országos, valamint a börze aktuális helyszínén előírt járványügyi előírásokat.

A Fővárosi Művelődési Ház (FMH) és a Szervezők a következő járványügyi szabályokat vezetik be a börzére vonatkozóan:
- Az FMH és a börze teljes területén kötelező az orr és száj eltakarása maszkkal! (A SÁL A TOVÁBBIAKBAN NEM MEGFELELŐ!)
- A terem előtt az intézmény kézfertőtlenítőt helyez el, aminek használatát mindenkitől kérik a belépés előtt! Amennyiben valaki elfelejtené használni, akkor Imre asztalánál ezt pótolhatja, de az árusok többségénél is lesz kézfertőtlenítő!
- Egyszerre a börze területén legfeljebb 100 fő tartózkodhat. Amennyiben a létszám eléri a maximumot, akkor annyi ember mehet be, ahányan a börzéről kijöttek, ezért a szervezők kérik, hogy mindenki készüljön fel, és legyen türelmes, ha várakozásra kényszerül!

A cikkünkben szereplő információkat igyekszünk szükség esetén frissíteni, amennyiben a szervezők azokat továbbra is eljuttatják hozzánk!
A legfrissebb információkért látogassatok el a börze internetes oldalára, valamint kövessétek a Vasútmodell Szemle facebook oldalát - amit az alábbi logóra kattintva érhettek el - ahol az esetleges frissítéseket, változásokat külön poszt formájában is közzétesszük a szakmai cikkek között.

facebook_logo.jpg

 

Szöveg: Földesi Gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://vasutmodell-szemle.blog.hu/api/trackback/id/tr415970340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása