478-as börze földön, vízen, levegőben...
2021. november 17. írta: Földesi Gergely

478-as börze földön, vízen, levegőben...

kobuki.png

...de nem azért, mert Bende Imre barátunk MZ/X mesebeli turbólégpárnás, három éltű motorját szerelte a Bühler helyett valamelyik "Csörögijébe", vagy netán mert a termékek vagy/és az árusok ezúttal esetleg fénypostával érkeznek a helyszínre, hanem azért, mert a soron következő 478-as börze ezúttal az egész családnak kínál majd kellemes időtöltést, hasznos kikapcsolódást!

Ugyan - mint említettük is - Imre asztalánál valószínűleg nem lehet majd selfi-zni Köbükivel a XXX. századból (Bár ki tudja, semmi sem lehetetlen, csak el kell menni az alkalomra és akkor kiderül, még az is lehet, hogy igen! - a Szerk.), azonban a mesebeli játékvilág garantáltan nem marad el, mert

2021. november 27-n (szombaton) 9 és 12 óra között
- a vasút mellett - egyéb modellek és játékok tárházával telik meg a Fővárosi Művelődési Ház (FMH)
területe, amely ezúttal komplett Játékbörzének ad otthont!

Ezen az alkalmon a vasútmodellek mellett, hajó-, repülő- és autómodellek, makettek, valamint játékok (pl. LEGO) széles választékával várják majd az érdeklődőket az árusok, az eseményre számos vendégárus is érkezik, így szó szerint a pincétől a padlásig árusokkal telik meg a helyszín.

A szemfülesek a karácsonyi bevásárlást is elintézhetik a 478-as játékbörzén, így nem az utolsó pillanatban kell majd sorban állniuk.

A Szervezők szeretettel várnak minden fiatal és idős(ebb), akarom mondani régebb óta fiatal érdeklődőt a rendezvényre, valamint várják további kiállítók jelentkezését is.
(Kiállítók részére asztalfoglalásra előzetesen az info@vasutmodellborze.hu e-mail címen van lehetőség, a helyek gyorsan fogynak!)

A rendezvényere a vásárlóknak a belépés szokás szerint díjtalan!

És végül ne feledjétek a legfontosabbat: ezúttal ne hagyjátok otthon se a gyerekeket, se a párotokat, mert mindenki megtalálja majd itt a kedvére valót!

A börzékkel kapcsolatod további információkért látogassatok el a 478-as Vasútmodell Börze weboldalára, valamint kövessétek, likeoljátok a Vasútmodell Szemle facebook oldalát - melyet a lenti logóra kattintva értek el - ahol a szakcikkek mellett a börzékkel kapcsolatos tudnivalókról, aktualitásokról is folyamatosan beszámolunk!

facebook_logo.jpg

A rendezvény pontos címe:
TEMI Fővárosi Művelődési Háza
H-1119 Budapest, Fehérvári út 47.

Szöveg: Földesi Gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://vasutmodell-szemle.blog.hu/api/trackback/id/tr5916757806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása